tiistai 15. lokakuuta 2013

Ihah-aksaa!

Käytiin eilen Ihahin koetreeneissä (1/2). Odotukset eivät olleet suurensuuret: olin ollut 9h parin tunnin yöunilla liikenteenohjaajana horse showssa, nukkunut parin tunnin päikkärit ja olo oli vähän kuumeinen ja erittäin nuutunut. No onneksi Reima ei ollut väsynyt;) Treenit alkoivat ysiltä, ihahin tattarisuon hallilla. Ryhmään kuului schipperke, kääpiöpinseri ja kääpiösnautseri, möllitasoisia/juuri kisauran alkaneita. Ohjaajana tällä kertaa Paula Ropponen. Halli oli jaettu kahteen osaan: etuosassa treenailtiin omatoimisesti keppejä ja hyppyjä parilla esteellä. Me otettiin tässä perus irtoamista, pakkovalssia ja takaakiertoa. Reima huusi ku hyeena, mutta oli kivasti kuulolla silti. Takaosassa tehtiin ohjaajan kanssa rataa/pätkiä. Piirsin kuvan, se on upea:
Aloitettiin muistelemalla rengasta (3.) Siitä siirryttiin 2-3 ja 1-2-3. Tää meni aivan ok. Seuraavaksi 4-5-6, tämäkin meni kivasti, mutta kun tuohon settiin lisättiin vielä seiska ja kasi niin minä olin myöhässä ja Reima meinas että jos putkeen menis kuitenkin (8. on siis A). No otettiin 7-8, eeiiiii... Pelkkä A eiiiii... Se rynni kaikin tavoin putken suulle, ja karjui mulle turhautuneena. Lopulta piilotettiin putken suu ja vedin sen namilla kerran A:lla ylös. Lamppu syttyi ja A sujui hienosti, namialusta oli lopussa ja hyvin se pysähtyi.

Seuraavalla vuorolla tehtiin kertailuna 1-2-3, sitten otettiin 9 yksikseen takaakierrolla, ja 9-10. Reimasta huomasi, että oli väsynyt uudesta paikasta yms, mutta hyvin tsemppasi ja sillä oli mahtavaa. Kuulemma jos seuraavissa treeneissä ei satu mitään kummempaa niin päästään ryhmään ja vihdoin myös aksaseuraan!! Huhuhuu!! Hieno Rei:) Kotiläksynä keinun muistelua Ja kontaktien tulevaisuuden pohtimista: missä vaiheessa namialusta pois, pysähtyykö silti, mitä jos naksuttelisi kuntoon? We'll see. Niin joo, note to self. Opettele nyt hyvä nainen ohjauskuvioiden nimiä paremmin. Ei hävetä niin paljoo ja rataantutustumisistakin saa enemmän irti.

Iloinen aksailija! :) 

Ps. Postaus tehty kännykällä bussissa, korjailen typot myöhemmin:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti