tiistai 21. tammikuuta 2014

Viikon aksailut paketissa

Päällimmäisenä ihan hyvä fiilis, jes!

Eilen oltiin ensimmäistä kertaa Marian aksatreeneissä, syksyn aikana oltiin kaikilta kerroilta poissa, heh. Tykkäsin kovasti koutsista, tuli hyviä kommentteja ja vinkkejä! Rata oli aika haastava, mutta saatiin silti onnistumisia niillä pätkillä, joita tehtiin.Lähtö oli jo haastava, ei olla tuollaisia tehty! Nuolilla siis upeasti merkitty ohjaajan(sininen pallero) liikeradat, joilla saadaan koira hypylle ja sitten putkeen. (X estettä ei meidän radalla ollut). Aluksi otettiin viis ekaa estettä. Nää meni ok, irtosi tokalle putkelle ihan hyvin vähän hankalammasta kulmasta. Mutkaputkellekin meni aluksi ok, mutta se välillä takkusi. Seiska hypylle pakkovalssi, kasiputkelle putkijarru, joka ei toiminut kyllä oikein kovin hienosti. Ysille asettauduin aluksi itse ihan liian pitkälle, jolloin Reiman liikerata laajeni aika suureksi, kymppihyppyä päin yritin juosta parhaani mukaan. Mutta tätä hinkkailtiin palasissa ja kokonaisena(tosin eka hyppy jätettiin lopulta pois, kun se alkoi takkuamaan vaikka aluksi menikin ihan sujuvasti. Niin otettiin se yksikseen ja loppupätkä sit erikseen. Huomioita: pakkovalssi onnistui hyvin ja Reima luki sen hyvin!! KIITOS MAIJU!! Mutkaputkelle olisi pitänyt saattaa paremmin ja varmistaa, että menee varmasti. Oma sijoittuminen paremmin hanskaan. Ilmeisesti koutsi oli kuitenkin positiivisesti yllättynyt meidän meiningistä. Oli kyllä kivvaa, vaikka Reimalla vähän keulikin. Palkkasin sitä enimmäkseen lelulla, tällä saattoi olla vaikutusta asiaan, mutta ahhh sillä oli kivvaa, se kai se tärkeintä on..?;)

Itseksemme tehtiin sitten keppejä vähän verkoilla vähentäen. Ihan jeba, ei mitään suuria oivalluksia.

Tänään AKK-treeneissä oli jännittävää! Ensin tehtiin hyvin helppoa hyppyrataa niin, että koko porukka odotti kasassa, ja aina kun edellinen oli valmis, seuraava sai aloittaa. Ja jos kömmäsi kesken radan, niin piti jättää kesken ja palata odottelemaan. Nnnoooo, päästiin kaksi estettä, ja sitten olin ohjaamassa väärälle hypylle, ihan hienosti siis xD Muilla kierroksilla päästiin jopa koko kiekkaxD Oli hauskaa ja vauhdikasta!¨

Näistä siis kirjaimet oli eka rata. Huom. ei missään mittakaavassa tai muussakaan kaavassa, mutta saapa ideasta kiinni.

Seuraavaksi tehtiinkin sitten numeroin merkittyä rataa. Reiska oli vipana vuorossa, hypyt 40cm. Hallissa oli lämmitin välillä päällä, ja se hurisi ihan kammottavasti. Alkeisryhmä oli jo paikalla, kun meidän vuoro alkoi, ja pomppivat koko lauma toiselle kentälle radan läpi, kun Reiska odotti lähtölupaa. Eipä siihen kyllä mielestäni ylimääräinen hälinä ja meteli vaikuttanut mitenkään, noheva! 

No ensimmäinen haaste kohdattiin, pituudella, Reima ei lukinnut sitä ja itse juoksin ja ohjasin minne sattui. Ohjaaja kartalle ja homma jatkuu. Yllättäen kutoseste muodostui hankalaksi, ts. sen jälkeen seiska. Olin myöhässä ja liian ajoissa ja mitä milloinkin ohjauksessa. Positiivista oli Reima, se kyllä hyvin kuunteli, eikä singonnut esim. putkelle toisinkuin odotin. Nojoo ja tuo ysi-kymppi-putki oli kyllä kammottavan tuntuista (JA NÄKÖISTÄ), kunnes saatiin siihen sylkkärivinkit Dealta. Lopputulokseen olen ihan tyytyväinen, saatiin vedettyä koko setti ilman suurempia kommervenkkejä. Super-Rei!


Siinä vielä videolla koko komeus.

Nyt vietetäänkin taas loppuviikko tottistellessa!;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti