keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Tänään tokoiltiin Viikissä Eviran parkkiksella vieraassa seurassa. Oli kivat treenit, puuhailtiin seuraamista: perusseuruuta, käännöksiä, sivuaskeleita jne. Meni ihan ok, palkkailin enemmän ku normaalisti, että vire pysyi aisoissa, eikä kiinnittänyt huomiota muihin koiriin.Liikkeestä maahanmenoa ja seisomista. Seisomisessa vieläkin pieni käsiapu. Luoksetuloa (suora), tää meni hienosti ja tuli hyvin sivulle!! Noudosta vauhtinoutoa ja viereen palauttamista ja lopuksi vielä koko liike. Vähän hinkattin kaukoja mut tän jätin nopeesti kesken, helpompi tehä sisällä lämpimässä ilman et näpit jäätyy. Namileikkiä, eli nami lentää, reiska hakee ja kun palaa lähelle, niin istu/maahan/seiso-käsky. Viereen-maahan(-viereen)-settiä. Lopuksi otettiin paikallamakuu häiriön alaisena. Ihan ok, mutta taas katseli maisemia...

Jäi hyvä fiilis, Reiska oli kivasti kuulolla, innokas, mutta ei keulinut yli. Ei haitannut, vaikka treenaamaan tuli meidän jälkeen monta uutta koiraa, ja vierestä lenkkeili joku ulkopuolinen koiransa kanssa (ohikulkevia ihmisiä ei enää oikein edes lasketa häiriöksi, niihin on totuttu). Lopuksi jäin juttelemaan toisen treenaajan kanssa ja puuhasteltiin vielä jotain turhaa. Olisi pitänyt lopettaa treeni ja vasta sitten hoitaa omat sosiaaliset suhteet.

Nyt korjailen vanhoja rajuja rakkaudesta kärsineitä leluja. Reiman mielestä on maailman parasta saada koko ajan "uusia" leluja. Tässä odotellaan leikkiseuraa Siilen kanssa.


Huomenna vielä pikatreenaillaan Ilsen kanssa, sitten lupaan pitää parin päivän tauon! Tässä on mennyt viikko niin, että joku päivä ollaan oltu treenaamassa tms jotain jossain kauempana kuin kotipihassa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti