tiistai 28. tammikuuta 2014

Tynkätreeniviikko

Tällä viikolla treenailtiin vaan eilen, loppuviikko kuluu pakkaillessa ja siivoillessa ja muutellessa. No kyllä me tottisjuttuja siis iteksemme reenaillaan sentään, ei hätää..!

Eilen tosiaan IHAH-treenit. Lähtökohdat oli huonot: siivosin koko illan, Reima makasi ameebana milloin missäkin (yleensä tiellä) ja viimeiseen asti pohdin, että jaksanko edes lähteä treeneihin. Nameja en tietenkään ollut muistanut hankkia, joten kaapista löytynyt friskies näytepussi sai luvan kelvata. Hallilla heti ensimmäisenä joku terrierinsukuinen otus aloitti rähinän ("joo tää heti näki, et se on uros!" No ANTEEKS.). Rata vaikutti hankalalta, ja pää oli täynnä siivousmyrkkyhuuruja. Niin ja koira tietysti ihan lieskoissa, kun vihdoin pääsi HOMMIIN.

Omatoimipuolella treenattiin pitkiä keppejä(verkkoja oli kyllä liikaa..), keinua (nyt nostettu keskikorkeuteen), ja hypyltä takaaleikkausta putkeen (koska se oli radallakin). Ensimmäisellä kerralla Reima kääntyi putkessa, toisella kerralla meinas jäädä vaan suuaukolle huutamaan, jolloin (ehhh ihan harkitusti tottakai...) törkkäsin sen putkeen sisälle ja komensin menemään. Selkeesti kannatti, myöhemmin takaaleikkaukset sujui loistavastixDDD


Radalla otettiin aluksi ihan vaan kolmosesteellä päällejuoksua(kaiketi..?). Tuntui oudolta, rintamasuunta väärässä paikassa koko ajan. No saatiin toimimaan jotenkuten, otettiin 2-3-4, sekin meni sinnepäin. Jatkettiin neloselta puomin loppuun, tää meni ihan kivasti! Jätettiin tällä kierroksella siihen.

Omatoimialueella vähän lisää samoja juttuja. Keinu sujuu kyllä jo mukavasti!

Tokalla kierroksella radalla otettiin sitten koko pyöritys (puomin loppuun). Heti sössin, kun merkkasin pakkovalssin huonosti, enkä odottanut, että koira lukee ohjauksen. No uusi yritys, joo meni, mutta päällejuoksu meni taas päin prinkkalaa. Kolmannella kerralla alkupyörittelyt meni jo ok, ja saatiin onnistunut suoritus, mitä nyt puomin päästä unohtui target, ja siihen ei jääty sitten ihan niin hienosti, kun pitäisi. Toinen kerta vielä, itse en keskittynyt ja söselsin _jotain_ taas päällejuoksun jälkeen, joten uusi yritys. Saatiin onnistunut suoritus loppuun, hyvä Reimaaaaa!!! Kuulemma ohjasin sujuvasti (ehh...), eikä olla toisista ryhmäläisistä jäljessä:) Kepit kuntoon vaan, niin hyvä tuloo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti