keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Vepeä

Omassa elämässä ei tapahdu mitään kirjoittelun arvoista(tai no oli mul jännät synttärit!), mutta Reimalle sitäkin enemmän:D Tänään oli vuorossa vepetreenit.

Oltiin taas myöhässä töiden takia, mutta se ei onneksi haittaa. Aluksi tehtiin ohjaajan kokeneille koirille esineen vientejä maassa ja vedessä, niin että jokainen(meitä oli hurjat kolme kurssilaista paikalla) pääsi treenaamaan esineen vastaanottoa ja koiran palkkausta. Palkkailin myös eripäteviä Sara-dobberia, ja Pomo-sakemannia. Pomon mielestä maalla touhu oli ihan blaah, mutta se tekikin sitten miltei virheettömän koesuorituksen uimalla:D

Reiman kanssa takuttiin huolella. Tehtiin kahdella skinneezillä, ettei menisi nameista "lukkoon". Maalla sujui vielä ok, vähän vingutteli matkalla, mutta vei hienosti vieraalle lelua, ja leikki palkalla onnellisena. Veneen reunalle sama homma. Mutta vedessä lelu ei vaan pysy suussa.. Takuttiin ensin skinneezeillä, sitten vientiesineeksi köysi(NO HYI), ja lopulta lainattiin treenikaverilta pientä patukkaa. Sillä saatiin lopulta onnistunut suoritus! Patukka oli niin kiva, että se pysyi suussa, ja pesukarhuskinneez veneen laidalla oli märkänäkin niin houkutteleva, että se kannatti hakea. HUH! Koira autoon ja taas muiden treenejä seuraamaan. Muut teki tokallakin kierroksella vientejä, mutta me lopetettiin suosista onnistumiseen. Otettiin siis veneestä hyppyjä pari kertaa. Reima kyllä ponkaisee veneestä niin kovin innokkaasti, lappalainen uppoaa miltei kokonaan, ja alkaa tuhisten navigoida kohti rantaa. Jos ei muuta, niin on se ainakin huippuSÖPÖ<3 Toiset teki kolmannella kierroksella myös veneestä hypyt, me jätettiin kolmoskiekka väliin. Tai no:D Merkkipoijulle kävi jotain treenien aikana, ja se upposi painon mukana kohti pohjaa. Paikallistettiin poiju, meiks vaihto biksut päälle, hyppäs veneestä poijun kohdalla, ja sukelsi sen rivan läpi narun, että saatiin se takasi rantaan. Onneksi sukellus ei lopulta ollut syvä, joku pari-kolme metriä. Tuli mieleen setelinsukeltelu Samoksella, kakskymppistä ei tällä kertaa harmi kyllä tullut vastaan;)

1 kommentti: